Werkwijze van de Loohoeven

De Loohoeven heeft als doel dat de klant tevreden is met  wat wij leveren en uitvoeren. Hoe doen wij dat?

Wij zijn erin geslaagd om in de afgelopen 11 jaar een nieuwe showroom te openen waar u met eigen ogen alle mogelijkheden en ideeën op kunt doen voor uw schutting en schuren.  Daarnaast kunnen wij u alle mogelijke materialen leveren voor in en om uw tuin .Zoals tegels,stenen, grind, gras, kunstgras, vlonders van hardhout of composiet. Wij gaan er van uit dat u eerst de materialen, kleuren en toepassingen wil zien voordat u overgaat tot koop. Alle houten schermen en poorten en tuinhekjes worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Dat betekend dat u iedere gewenste dikte hout een scherm kunt laten maken. Maar ook  breedte van de poort is afhankelijk van uw wens. Ook hierin is een gedegen advies  in veel gevallen altijd prettig.

Wij gaan als volgt te werk:

Wanneer u bij ons in de showroom langs komt staat er een vakbekwaam team voor u klaar om u te helpen met uw keuze. Wanneer u geïnteresseerd bent kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u verzorgen.  Wanneer u besluit uw aankoop te doen komen wij bij u inmeten om niet voor verassingen te staan. 

Natuurlijk bent u van harte welkom op ons kantoor/showtuin in Hoogvliet (gemeente Rotterdam).

Laatste project

Om u een beeld te geven van wat wij kunnen betekenen voor u zouden wij u graag willen verwijzen naar onze projecten pagina. Hier vindt u de meest veelzijdige tuinontwerpen en schutting oplossingen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms in Standaarbuiten of Hoogvliet (gemeente Rotterdam).

Klik hier om naar onze projecten te gaan.