Over De Loohoeven

Hoveniersbedrijf De Loohoeven is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van de meest veelzijdige tuinen. Deel uw tuinwens met ons en wij maken het beeldend voor u. Niet voor niets staat De Loohoeven met zijn inspirerende leiding  midden in de tuinmarkt. 

Naast het aanleggen van tuinen heeft De Loohoeven zich de afgelopen 12,5 jaar gespecialiseerd in allerlei soorten schuttingen en tuinpoorten.   Deze worden met alle zorgvuldigheid met de hand gemaakt in eigen werkplaats. Ook op het gebied van betonschuttingen en het ontwerpen en bouwen van uw schuur of overkapping heeft De Loohoeven  een breed assortiment. Dit varieert in enkelzijdig of dubbelzijdige betonschuttingen of in zijn geheel betimmert met potdekselplanken.    

De Loohoeven onderscheid zich met andere hoveniersbedrijven door zijn vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u een totaal pakket aan diensten leveren zoals het bouwrijp maken van uw project, ontwerpen en aanleggen van uw tuin het plaatsen van uw schutting en schuur/berging.

De Loohoeven
T: 0165-311695
M: 06-52061690
E: info@deloohoeven.nl
W: www.deloohoeven.nl